BalıK SıRtı öRgüSü NasıL YapıLıR

Cool Balık Sırtı Örgüsü Nasıl Yapılır References. Şimdi balık sırtı saç örgüsü nasıl yapılır , aşamalarına bakalım. Balık sırtı saç örgüsünde normal saç örgüsünde kullanılan saçların birbirinin üzerinden geçirilme tekniği uygulanır.

Balıksırtı Örgü Nasıl Yapılır? ModaFo
Balıksırtı Örgü Nasıl Yapılır? ModaFo from modafo.com

Düz örgü tarafını yaparken kenar ilmeği örmeden alalım. Balık sırtı saç örgüsü, 90’lı yıllarda okula giden lise öğrencilerinin vazgeçilmez saç modeliydi. Resimde görüldüğü gibi örneğimiz ortaya çıkacaktır.

Balık Sırtı Örgü Nasıl Yapılır Videomu Izleyerek Siz De Yapabilirsiniz!Kanalıma Abone Olmak.


Balık sırtı saç örgüsü, 90’lı yıllarda okula giden lise öğrencilerinin vazgeçilmez saç modeliydi. Bilmeyenler ve gevşek bırakanlar için b. Kendi kendinize de balık sırtı yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Cornrows (Balık Sırtı Örgü) Nedir?


Her bir tutamda aşağıdan alarak. Eğer kolay dağılan sert saçlara sahipseniz saçlarınızı örmeden sabitleyici bir ürün kullanarak. Bugün epeydir yapmadığımız bir şey yapıyoruz :) saçımızı örüyoruz :) duyduğuma göre okulların açılmasına az kala hem anneleri hem genç kızları telaş sarmış.

Şişe Istenilen Sayıda Ilmek Atılır.


Balık sırtı saç örgüsünde normal saç örgüsünde kullanılan saçların birbirinin üzerinden geçirilme tekniği uygulanır. Hep anneleri çok değişik saç örgüleri. Balık sırtı örgü modelimiz tamamlandığında 1.

Daha Sonra Tutamı Iki Kere Ördükten Sonra Iki Tutamı Elinizle Ayırın.


Dağınık topuz ve balıksırtı örgüye ne dersin. Merve sevil bu videoda balık sırtı saç örgüsü nasıl yapılır uygulamalı olarak gösterdi. Çok pratik bir şekilde balık sırtı örgüsü yapımını gösteren merve sev.

Balık Sırtı Saç Örgüsü Nasıl Yapılır?


Cornrows tercihen ek saçla yapılan balık sırtı görünümüne benzeyen bir uygulamadır. Normal saç örgüsünden farklı olarak bütün saçların. 2 tutamın arasına bir tutam ekledikten sonra devamı kendiliğinden gelecektir.

Posting Komentar untuk "BalıK SıRtı öRgüSü NasıL YapıLıR"