Evde Topuz Tokası YapıMı

Famous Evde Topuz Tokası Yapımı 2022. Bizde kendi topuz toka mızı evde yapacağız. Daha sonra burarak arkaya getir ve minik bir topuz görünümü ver.

Kolay Topuz Yapımı
Kolay Topuz Yapımı from gelinolmak.com

Bir de tabii saçınızın boyuna. Bunun en kolay yolu tozluğu kendi etrafında sıkıca. Eşarp topuz tokasi yapimi çarşıda satılan tokaların evde de yapılıp yapılamayacağını araştırırken, internette bunu deneyen birini gördüm.

Bu Resimdeki De Farklı Bir Topuz Tokası Ikinci Resme Bakarak Belki Kendiniz De Benzer Bir Toka Dikebilirsiniz.


Bir de tabii saçınızın boyuna. Daha sonra burarak arkaya getir ve minik bir topuz görünümü ver. Boncukları birleştirdikten sonra lastiğe takıyoruz.

Hatta Evde Saatlerce Uğraşmanıza Da Artık Hiç Gerek Kalmayacak.


Uzun bir çorap veya tozluk kullanarak topuz tokası yapabilirsiniz. Saça geçirilen topuz süngerinin etrafı toplanmış saçlar ile yuvarlak olacak şekilde şekil verilir. Yine bir topuz tokası yapımı ve balerin topuzu yapımı.

Donut Tokayı Alıp Saçınızı Aradan.


Bu videomda 4 farklı toka yapımını. Bu kolay topuz yapımı sayesinde şık görünmek bile mümkün. Aslında hacim tamamen isteğe bağlıdır.

Bizde Kendi Topuz Toka Mızı Evde Yapacağız.


Bunun en kolay yolu tozluğu kendi etrafında sıkıca. Sizler de, firmalar ile anlaşarak evde toka yapabilir ve bu sayede. Yüksek topuklar olarak, saçlarının güzel olmasını isteyen, kısa sürede hazırlanmak ve kuaför masrafını en aza indirmek isteyenler için evde.

Kalpli Toka Yapımı Evde Lastikli Saç Tokası Yapmak Için Çoğunlukla Çeşitli.


Topuz tokasını topladığımız saça bağlıyoruz. İster dağınık veya ister toplu topuzlar yaparak en tarz görünümlere sahip olabilirsiniz. Telli topuz tokası yapımı aşamalarını hazırladık.telli topuz tokası nasıl yapılır tüm aşamalarıyla videoda yer alıyor.

Posting Komentar untuk "Evde Topuz Tokası YapıMı"