KahküL Kesmek Evde

The Best Kahkül Kesmek Evde References. Öncelikle ihtiyacınız olan bir makas, saç tokası, ince dişli tarak ve saç fırçası. İyi seyirleeerrrr💛💛videomu beğenmeyi ve kanalıma.

KAHKÜL KESTİM EVDE KAHKÜL NASIL KESİLİR ? YouTube
KAHKÜL KESTİM EVDE KAHKÜL NASIL KESİLİR ? YouTube from www.youtube.com

Bu bölüm göz bebekleri hizasından başlayıp başın. Saçınızı yanlış bir makasla kestiğinizde, uçları kırılıp bölünebilir. Evde 10 adimda muntazam kahkül kesmek!

Evde Kullanılan Makaslar Maalesef Saçlarınızı Kesmek Için Ideal Araçlar Değil.


Ayırdığınız bu kısım kahkül kesmek için karar verdiğiniz saç miktarıdır. Bu bölüm göz bebekleri hizasından başlayıp başın. Kahkül bırakmak isterseniz tabi ki en doğru yöntem kuaföre gitmenizdir.

Herkese Merhabaaa Yeni Bir Video Ile Karşınızdayım.


4 ön kısımda ayırmış olduğunuz saçları elinizle yukarıya doğru kıvırın. Alın kısmında yer alan klasik kahkül modelini kendinde hayal ediyor ve kuaföre gitmeden evde kendin kesmek istiyorsan, sırasıyla şu adımları takip edebilirsin: Eşit bu nedenle yine kolları sıvayıp evde kahkül kesmeye karar verdim.

369,726 Views Apr 23, 2020 5.1K Dislike Share.


4 adımda kolay kahkül nasıl kesilir? İyi seyirleeerrrr💛💛videomu beğenmeyi ve kanalıma. Ayırdığınız bu saçlar kahkül kesmek için düşündüğünüz saç miktarıdır.

Evde Kahkül Kesimi Resimli Anlatım.


Üyelik sözleşmesi, gizlilik ve güvenlik politikası bilgilendirme metinlerini okudum. 1 6 eğer saçlarınızı kendiniz kesmek istiyorsanız biraz el becerisi, ince bir tarak ve makas işinizi görebilir. Öte yandan, yuvarlak yüz şekilleri;

Genel Olarak, Cesaret Isteyen Bir Eylem Olarak Görülen Kahkül Kesimi, Evde Ya Da Kuaförde Yapılabilir.


Kakülleri kesmek için, saçınızın tamamen kuruması gerekir. Evde kahkül kesimi yapmak için öncelikle ihtiyacınız olan malzemeleri hazırlayın. Saçı islatın saçın daha kolay kesilebilmesi için su ile ıslatıp tarayın.

Posting Komentar untuk "KahküL Kesmek Evde"