Saç öRgüSü Bere NasıL öRüLüR

Incredible Saç Örgüsü Bere Nasıl Örülür Ideas. Nasıl yapılır, aşamaları ile tarif etmeye çalıştım. Sıra sonuna kadar 4 düz, 6 ters olarak örüyoruz.

Saç Örgüsü Motifli Bere Aksesuar 276407
Saç Örgüsü Motifli Bere Aksesuar 276407 from www.zet.com

Üç yaygın saç örgüsü stilini kullanarak kendi saçını örmeyi öğrenmeye biraz zaman ayır. Onunla takım olsun diye bir de bere yapalım demiştik ve yaptık. Bu, delik açmak için de yapılır ve hareketli halkalarını örülmüş bir işin tamamlanmış sabit kenarına dönüştürecektir.

Kartopu Jersey (200 Gr) Ip 1 Adet 5 Numara Şiş Yapilişi:


• saç örgüsünü, saçınız ıslak iken yapın. Selanik örgüsü bere nasıl yapılır? Bu yeşil örgü bere, saç örgüsü modeli ile süslenmiş.

Bu Sayede, Örgünün Hem Pürüzsüz Olduğundan Emin Olursunuz;


Saçın altta kalan sabit tutamını kendi köküne doğru. Böylece saç örgüsü yukarıya doğru hareket eder ve sıkılaşır. Bu 3 tekniği bildikten sonra her örgüyü örebilirsiniz.

Hem De Tüm Saç Tellerini Örgüye Dahil Edebilmeniz Kolaylaşır.


Toplanan saçın üstünde bir tutam ayırın. Bu, delik açmak için de yapılır ve hareketli halkalarını örülmüş bir işin tamamlanmış sabit kenarına dönüştürecektir. Yani önde düz ördüğümüz ters, ters ördüğümüz ise düz.

6 Sıra (5Cm) 2+2 Lastik Örgü (2 Düz + 2 Ters) Örüyoruz 5 Cm’den Sonra Düz Örgüye Geçiyoruz, 15 Cm De Düz Örüyoruz, Kapatıyoruz Toplam 5 +15 Cm=20 Cm Oluyor Kısa Kenarları.


Şişle saç örgüsü nasıl örülür detayları videoda. 1) kukuleta eklenmiş bayan örgü. Videodaki hanfendininde söylediği bu farklı bere modeli yapılışı 56.

Saçlar Tepede Nasıl Örülür Sorusunu Kuaför Mete Katipoğlu Görüntülü Yanıtlıyor


Afrika saç stili istiyorsan afrika örgüsü de örebilirsin. Arka sıra göründüğü gibi örülüyor. Örgüye nasıl başlanır örgü tekniklerinden videolu olarak güzel bir paylaşımda bulunmuştuk.

Posting Komentar untuk "Saç öRgüSü Bere NasıL öRüLüR"