MıSıR öRgü YapıMı

Famous Mısır Örgü Yapımı Ideas. İnce tutamı başın ortasına doğru. 6nın katları olacak şekilde ilmek atılır ve bir sıra önden bir sıra arkadan haroşa olarak örüyoruz.

Saçlara mısır örgü nasıl yapılır? YouTube
Saçlara mısır örgü nasıl yapılır? YouTube from www.youtube.com

6nın katları olacak şekilde ilmek atılır ve bir sıra önden bir sıra arkadan haroşa olarak örüyoruz. Evet lafı çok daha fazla uzatmak istemiyorum.hemen patlamış mısır örneğinin yapılışı ile ilgili videomuzu ekliyorum. Mısır örgü modeli nasıl yapılır?

Görüntüsüyle Patlamış Mısıra Benzeyen, Popcorn Örgü Modeli Gerçekten De Harika Bir Örgü Tekniğidir.


Mısır örgü saç modellerinin yapılış teknikleri hakkında bilmen gereken her şey burada. Mısır örgüsü saç modelleri yapımı zor gibi görünür ancak yaptıkça elin alışır. 3 ilmek haroşa olarak kenar ilmeğinden sonra 5sıra.

İlk Olarak Saçınızı At Kuyruğu Bağlayın Ve Ikiye Ayırın.


İlk defa mısır saç örgüsü yapacaksınız bir başkasının saçlarında öğrenmenizi öneririz. Modelleri incelemek ve denemek için hemen tıkla! En kolay mısır mücveri nasıl yapılır?

Normal Örgü, 3 Tutam Saçla Örülür.


Normal örgü ile mısır örgüsü arasında bazı küçük nüanslar var. Sağ elinizle tuttuğunuz parçanın alt kısmında ince bir tutam ayırın. Mısır örgüsüne geçmeden saçlarını iyice taramalısın.

Evet Lafı Çok Daha Fazla Uzatmak Istemiyorum.hemen Patlamış Mısır Örneğinin Yapılışı Ile Ilgili Videomuzu Ekliyorum.


Mısır mücveri yapmanın püf noktaları yasemin 5:01 en kolay mısır ekmeği nasıl yapılır? Amigurumi örgü mısır yapılışı 2 renk lif ipi kullanımı dikiş iğnesi elyaf elinize yatkın tığ seçimi sihirli halka oluşturarak başlayalım, üç zincir çekelim ve halkanın içine 15. İnce bir parça alın sağdaki tutamdan.

Patlamış Mısır Örgü Örneği Yapılışı Videolu Anlatım.


Saçınıza şekil veremediğiniz zamanlarda 5 dakikada kuaförden çıkmış gibi olmak istiyorsanız pudra.com'a göz atın! • at kuyruğu şeklinde tüm saçları topladıktan sonra, başın arkasından birleştirerek lastiği takın. 6nın katları olacak şekilde ilmek atılır ve bir sıra önden bir sıra arkadan haroşa olarak örüyoruz.

Posting Komentar untuk "MıSıR öRgü YapıMı"